Om oss

Vår affärsidé är att sälja, serva och utveckla små och stora lösningar för dokumenthantering, videokonferens och IT. Vi arbetar för att våra kunder skall ha så kompletta lösningar som möjligt, vilket innebär rätt maskin på rätt plats. Vi skall vara snabbt på plats när service behövs och vi ska förvalta våra kunder väl!

Vi är i dagsläget placerade i Kristianstad, Ronneby och Karlskrona som är våra utgångspunkter för att vara snabbt ute hos kund. Företaget har i dagsläget 15st anställda.

Ägare

2PrintIT har varit verksamt sedan 1994 och ägs sedan många år av Björn Karlsson och Mikael Olsson som själva är mycket aktiva i företaget. Björn som VD och Mikael som sälj och teknikansvarig.

Expanderar

Vårt företag expanderar årligen och vi ser mycket ljust på framtiden.  Vi arbetar idag tillsammans med några av marknadens största leverantörer, t.ex. HP, Samsung, Konica Minolta, Toshiba, OKI och Lexmark.

All vår personal genomgår kontinuerligt utbildningar på samtliga produkter som vi säljer och bedriver service på. Inom företaget finns en mycket bred kompetens och vi samarbetar tätt mellan de olika enheterna för att ta fram gemensamma lösningar för alla våra kunder.

Mångårigt samarbete med våra leverantörer har skapat en gedigen kunskap om produkterna. Välkända produktnamn som står för en hög tekniknivå, kvalitet och miljö ingår i vårt program. Endast det bästa är gott nog. Vi representerar bara stora och välkända varumärken. Helt enkelt för att det är de starkaste som vinner.