Hej alla,

Tack alla som hängde med till Stockholm och träffade Samsung och tittade på Mamma Mia!!

Eventuellt kommer vi att få tidigarelägga leveranserna till Kristianstad kommuns två kommunhus till i December (Januari är det sagt sen tidigare). Allt hänger på vilka besked Atea ger om nuvarande maskinpark. Jag hoppas att vi får besked under veckan från kommunen om vad som gäller. Men för att säkerställa så att allt kommer funka om vi tvingas till leveranser i december gör vi redan i morgon (torsdag) en provleverans på 2 maskiner.

Jag har precis bestämt mig för att försöka ta Östra Göinge, Hässleholm, Olofström samt Norra Åstorps kommuner i deras kommande upphandlingar.  Alla kommer gå i upphandling inom kort med undantag av Olofström som ligger planerad under våren.

Karlskrona kommun kommer att gå in i serviceportalen nu direkt så Annika kommer tillsammans med mig och Benny ha en del att göra för att få allt på plats.

Den obligatoriska kontorstiden på fredagarna mellan kl 15-17 får jag bara positiva reaktioner på alla verkar tycka att det är viktigt att vi får ordning och reda på arbetsplatserna.

Nu på fredag kommer jag inte att vara med på något av kontoren eftersom att jag är i Berlin och Europeanledership med KonicaMinoltas större återförsäljare från hela Europa. Nästa fredag är tanken att jag är i Kristianstad och att vi inleder med ett litet kontorsmöte och veckan efter det blir det kontorsmöte i Ronneby.

Det kommer vara stora svårigheter med reservdelar från Samsung under dom närmaste veckorna eftersom att man i nästa vecka inleder övergången till HP. Detta gör att lagret i Holland håller stängt i minst 3 veckor framöver. Är det några delar ni måste få fram så ring mig, maila inte!! utan ring så försöker jag lösa det på något sätt. Även maskiner och förbrukning kan det bli problem med men jag hoppas att detta är fixat med hjälp av Also, även här gäller ring mig maila inte!!

 

Ha det bra,

 

Micke